адв. Гънчо Гънчев:Гарван гарвану око не вади!

Гарван гарвану око не вади! (Значение: Себеподобните си пазят гърба, дори и да са направили грешка.)
С огромно удивление от медиите научих, че „независимото“ Сдружение на общините в България е излязло с протестна декларация срещу ареста на кмета на Генерал Тошево от Европейската Прокуратура, което е квалифицирало като ПОЛИТИЧЕСКО?!
Аз не знам каква е политическата принадлежност на г-жа Кьовеши нито нейната „кандидатура“ за кой кметски пост ще е, но, че българските кметове са безгрешни светци, съм сигурен!
Не само аз, но и ЦЯЛОТО ОБЩЕСТВО ЗНАЕ, ЧЕ КМЕТОВЕТЕ В БЪЛГАРИЯ СА „АНГЕЛИ“!!!
Те не злоупотребяват с обществени средства, не назначават близки, роднини и приятели на синекурни длъжности, те са „солта и маята“ на тази земя! Без тях, нито слънцето ще изгрее, нито Земята ще се върти, а всички ние, просто ще сме мъртви!
ВКУПОМ НИЕ ТРЯБВА ДА ОРГАНИЗИРАМЕ ГРАЖДАНСКИ ПРОТЕСТ В ЗАЩИТА НА ТЕЗИ НЕВИННИ ЖЕРТВИ НА ЕВРОПЕЙСКОТО БЕЗЗАКОНИЕ И ПРОИЗВОЛ!
А и да не забравя, трябва във всеки дом, на всяка община в къщата, а защо не и във всяка стая, да има по едно портретче с образа на общинския кмет: този бащица, ангел-хранител, тази икона! Нужен е и специален закон, както в братската нам Северна Корея – при природно бедствие, катаклизъм или война, всеки е ДЛЪЖЕН ДА СЕ ПОГРИЖИ ПЪРВО ЗА ПОРТРЕТЧЕТО НА КМЕТА!
Поемам инициативата за законодателна реформа, промяна на Конституцията и задължително вписване в НОВИЯ ЗАВЕТ НА БИБЛИЯТА!
С уважение: адвокат Гънчо Гънчев,
председател на „НПО МАНДАТ“
2023-09-12T16:55:37+03:0012.09.2023|Други новини|