Станете членове на НАПОС !

Уважаеми дами и господа,

Най-сърдечно ви поздравявам с избирането на високоотговорния пост-Председател на общински съвет или общински съветник  и ви желая спорна и успешна 2020 година,както и спокоен и работещ мандат на общинския съвет !

Имам честта да ви поканя за членове на автентичната Национална асоциация на председатели на общински съвети,създадена в Несебър  през 2000 година.

Надявам се ,заедно с вас да продължим това,което започнахме и постигнахме през изминалите 20 години и да поставим общинските съвети и техните членове на мястото,което сега нямат,а заслужават.

За целта, по предложение на нашия Управителен съвет, за членове на НАПОС ще бъдат поканени и други личности,съпричастни към  местното самоуправление,настоящи и бивши председатели на общински съвети,настоящи и бивши общински   съветници.

Разгледайте новият сайт на асоциацията-„Общинските съвети в Република България”.Възползвайте се от възможността да публикувате  в него материали,свързани с дейността на вашия  общински съвет,които може да ни изпращате.

Ако желаете да станете членове на НАПОС,пишете на нашия мейл,или ми се обадете на телефоните за контакт в този сайт.Ще ви изпратим Уставът на Асоциацията и заявление за членство.

Подалите заявления за членство, ще бъдат поканени в края на март в Несебър,за да проведем  разговор за бъдещата дейност на асоциацията  .

 

С уважение,

Красимир Косев-Председател на УС на НАПОС

2020-02-07T17:14:37+02:0007.02.2020|Други новини|