НАПОС търси доброволни сътрудници от цялата страна

Във връзка с новия проект на Националната асоциация на председатели на общински съвети – сайта ОБЩИНСКИТЕ СЪВЕТИ В РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ (https://napos2000.com/), търсим доброволци от всички общини на страната, които да ни изпращат различни материали, свързани с местното самоуправление във своята  община.

От 2000-та година, когато създадохме нашата асоциация, сме си поставили за цел и работим за издигане ролята,авторитета и подпомагане дейността на общинските съвети,техните председатели и общински съветници.

С новият ни сайт, който все още е в началната си фаза, искаме да споделяме опит и да информираме за дейността на Органът на местното самоуправление-общинският съвет.

Това няма как да стане,ако нямаме информация за тази дейност от повече общини.

Затова се обръщаме с гореща молба към журналисти, общественици, общински служители, бивши и настоящи общински съветници, и председатели на общински съвети, както и към всички будни граждани на общините ,да ни изпращат информации за дейността на общинските съвети,общинските съветници, председателите на общинските съвети,кметовете и общинските администрации.

Материалите могат да бъдат информативни, коментарни, критични и вс. други, които биха били интересни за широка публика. Единственото ни условие да са обективни,проверени и етични.Материалите ще публикуваме в нашият сайт,където всеки общински съвет ще има своя секция.

На прага на предстоящите местни избори на 27 октомври, вашата роля, уважаеми доброволци, може да помогне и за избора на по-качествени местни законодатели и управленци.

Ще очакваме вашите информации, добре е и със снимки ,на ел.поща на НАПОС – napos2000@abv.bg

За допълнителна информация: 0898 34 99 10 – Красимир Косев-Председател на УС на НАПОС.

2019-08-01T13:34:24+03:0001.08.2019|Други новини|